folksam logo

Folksam Bilförsäkring med assistans

Folksam skiljer sig från många konkurrenter genom att man är ett kundägt bolag, vilket medför ett naturligt intresse för dig inte bara som kund utan också som medmänniska. Folksam är ett tillgängligt försäkringsbolag med stort hjärta där alla får plats. Nästan varannan svensk är försäkrad genom bolaget privat eller genom arbetet. 

Assistans

Bilförsäkring

Jämför olika bilförsäkringsbolag hos den oberoende jämförelsesajten Compricer och spar pengar på din bil och vägassistansförsäkring! Klicka här!

Teckna vägassistansförsäkring och bilförsäkring via compricer

Även om mycket fokus ligger vid hemförsäkringar är Folksam ett komplett försäkringsbolag med produkter inom alla vanliga områden.

Bilförsäkringar finns för fordon i alla storlekar. Man erbjuder även ett par mer ovanliga försäkringar för samlarfordon och småtraktorer.

Assistans ingår i Bilförsäkring Stor men finns även köpa som tilläggsförsäkring. I detta skydd ingår assistanshjälp eller bärgning inom en timme alternativt tillfälligt ersättningsfordon eller övernattning. En riktigt trevlig sak med Folksam assistansförsäkring är att den saknar självrisk!

Folksam tar samhällsansvar

Utöver att agera försäkringsgivare verkar Folksam för att utveckla samhället i stort. Bland annat arbetar man aktivt för att skapa ett hållbart och jämlikt samhälle. Vilket återspeglas i könsfördelningen bland företagets personal, chefer och koncernledning där man i stort är lika många kvinnor som män.

Öppettider kundtjänst:

Måndag – Fredagar07:30 – 21:00
Helg09:00 – 19:00

Telefon: 0771-950 950
E-mail: kundservice@folksam.se

Adress:

Skeppsbrogatan 48
971 02 Luleå
Org. nr: 516401-8607